2014-09-04 09:04:06• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pénzügyi téren van javulásra lehetőség

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz az ősz kezdetét most békés szívvel megélnie, hisz úgy érzi, darabokra szedi, szaggatja az élet. A meghasonlottság érzete hamarosan, talán már a holnapi napra elmúlik. Ne rágódjon nagy sorskérdéseken, "a napnak elég a nap gondja".

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Régóta tervezi már, de úgy tűnik, most érett meg az idő egy nagy váltásra, talán költözésre az életében. A munkahelyén is választásra kényszeríthetik, úgy látszik nagyon elvetették a sulykot. Vagy megszokja, vagy megszökik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Szaturnusz a kötelezettségek házában jár, ami némileg nyomasztóan hathat önre, úgy érzi a vállára nehezedő felelősségek súlya nyomja. Ez konkrét hát- vagy gyomorfájást is okozhat, amit kívül-belül kúrálhat gyógyvizekkel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bár ön híres a családszeretetéről, most mégis túl sok lehet, amit a famíliából. Nem kéne minden terhet magára vállalnia, mert így több lesz a keserűsége, mint az öröme. Legyen a párjával kettesben ma este legalább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hirtelen pénz áll a házhoz, vagy más módon, ajándék formájában szerencsélteti Vénusz szülötteit. Egy utazás veszélyeket, de legalábbis kellemetlenségeket tartogat, gondolja meg jól, muszáj-e útnak erednie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jegyébe lépő Vénusz nagyon vonzóvá teszi, ráadásul mindenkivel különösen érezteti most a szeretetét. Egy flört váratlanul érheti, ha nem is veszi komolyan, ne utasítsa el a barátságot. A lényeg a szeretet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Pénzügyi téren van némi javulásra lehetőség, de nem kell minden bevételt azonnal szétszórnia. Párjának a látványos adakozás kevésbé fontos, mint az, hogy szorosan a szívére ölelje, és szavakkal is kifejezze ragaszkodását. Tegye meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Uralkodó bolygója a Holddal van együttállásban ma: nehéz döntés előtt áll, úgy érzi, bármilyen választásra jut is, az a veszteségeit növeli. Ha teheti, halassza a döntéseket holnapra. Hamarosan sokkal tisztábban fog látni már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon jó dolga van, és ezt ön sem tagadhatja: talán túlságosan is. A végén még unatkozni fog? Ne akarjon szenvedni, örüljön a nyugalmas, szép napoknak. Ha kalandot, szenvedélyt keres, merüljön el valamilyen klasszikus regényben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold áthaladása játékossá, és érzelmessé teszi, de ha otthon marad aligha lesz alkalma kiélni e vágyait. A családi kötelékek vonzzák és taszítják is egyszerre. Inkább ön tegyen látogatást rokonainál, az otthon ülést, vendéglátást, most tehernek érezné.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A nagy szerencsebolygó a nyilvánosság házában jár: a szerencse kegyeltjének érezheti magát. Ha nagy tervei vannak, akár tanulás, akár család, vagy karrier terén, az elkövetkező időben támogatókat szerezhet lesz a megvalósításukhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tanítani, bölcselkedni támad kedve: gyermeke, ha van, most sokat tanulhat öntől. Egyébként is megnő tekintélye a fiatalabb generációk szemében, ezt pedig kihasználhatja ismeretei, életelvei továbbadására.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: